Han donat la cara...

Les últimes 10 persones a donar la cara

 

També han donat la cara

 

Notícies

Pàgina 1 de 2  > >>

ene 9, 2012

Les persones amb email @telefonica.net tenen problemes per a rebre informació o emails del "Dóna la cara"

 

dic 27, 2011

A les 16:32 del 27/12... ja som 1000 cares!

nov 28, 2011

D'on va sorgir la idea de crear aquest portal web?

 

 

Notícia


Ja han donat la cara persones!

nov 28, 2011

El gènesi de la idea


D'on va sorgir la idea de crear aquest portal web?

Durant una reunió de la coordinadora local de Berga de l'Assemblea Nacional de Catalunya celebrada el passat 22 de novembre, es discutien diferents idees per a implicar la població de Berga en aquest moviment transversal que pretén aglutinar totes les persones que volen una Catalunya lliure en la seva plenitud.

Durant les diferents propostes, l'autor d'aquest portal i alhora component de la comissió informàtica va proposar fer una campanya anomenada "Dóna la cara per la Independència" per a que tothom pogués demostrar d'una forma més ferma i contundent la seva implicació en el futur del nostre poble.

La idea va agradar, però per la quantitat de temes que s'estaven tractant, va quedar en segon terme i es va continuar la reunió.

Durant els següents dies, la idea es va anar fent gran i es va convertir en un projecte en forma de pàgina web (donalacara.com) per a permetre que la gent, no exclusivament de Berga sinó de tot Catalunya i fins i tot de l'estranger, poguéssin també donar la cara d'una forma fàcil.

Amb aquesta il·lusió, es va gestar la idea i s'està realitzant el seu desenvolupament.

Ajuda a difondre-ho!

 

Related Links

Partner Links